Termeni și condiții - Hambar44

Termeni și condiții

HAMBAR44 Redesigned Living, dezvoltat de Fabuloft este un proiect imobiliar ȋn care ȋți poți achiziționa casa cu cryptomonede!

FABULOFT SRL – este denumirea comerciala a S.C. FABULOFT S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Sat Pasarea, Comuna Branesti, Strada Agricultori, Nr. 8G, Camera 1, Judet Ilfov, avand numar de ordine in Registrul Comertului J23/2522/05.06.2019, cod unic de inregistrare fiscala 41226359.

Date contact:

 • (+40) 733 093 000
 • live@hambar44.ro

Politica de livrare / predare

Termenul de semnare al promisiunilor de vânzare autentificată la notariat va fi înainte sau după într-un termen de maxim 10 zile de la efectuarea plății de către cumpărător.

Predarea imobilului se va face într-un termen de maxim 3 zile după efectuarea plății integrare ale locuinței. termenul de finalizare al proiectului este 23 mai 2022 pentru faza I, respectiv 23 decembrie 2022 pentru faza II.

Informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră

Pentru procesarea comenzii prin Cryptomonede, colectăm mai multe tipuri de informații de la Dvs.:

 • Nume și prenume
 • Detalii de contact: număr telefon și adresă email
 • Copie după:
  • Guvern de identitate, registru general
  • Permis de conducere
  • Pașaport
 • Copie după buletinul soțului / soției (dacă este cazul)
 • Copie după certificat căsătorie (dacă este cazul)

Datele furnizate de Dvs. ne sunt necesare pentru verificare KYC (Know Your Customer – Cunoaști-vă clientul).

Politicile KYC ajută la combaterea spălării banilor, finanțării terorismului, fraudei și transferului ilicit de fonduri.

De ce avem nevoie de KYC în criptare?

Datorită naturii pseudonimului criptocurrency, este adesea utilizat pentru spălarea fondurilor ilicite și evaziunea fiscală. Îmbunătățirea reglementării criptomonedelor își îmbunătățește reputația și asigură plata impozitelor acolo unde sunt datorate. Există trei motive principale pentru care sunt necesare verificări KYC în industria criptomonedelor:

 1. Tranzacțiile blockchain sunt ireversibile. Nu există niciun administrator care să vă ajute dacă faceți o greșeală, ceea ce înseamnă că fondurile pot fi furate sau mutate și nu pot fi recuperate.
 2. Criptomoneda este foarte anonimă (pseudonim). Nu trebuie să trimiteți date personale pentru a deschide un portofel criptat.
 3. Reglementarea este încă incertă în ceea ce privește impozitele și legalitatea criptografiei în multe țări.

Procedura pentru plata cu Cryptomonede

 1. După discuția în prealabil și după ce s-a hotărât ambele părți asupra unei achiziții cu Cryptomonedă, trebuie să ne transmiteți utilizând formularul aflat pe această pagină: https://hambar44.ro/date/ datele solicitate.
 2. După ce verificarea KYC este în regulă, veți primi, prin intermediul unui email pe adresa furnizată, un link de pagină, securizată cu un user și parolă. Aici veți găsi opțiunea de plată securizată.
 3. Odata facută plata, se va aștepta confirmarea plății.

Politica de retur

Clienții au dreptul să renunțe la imobilul promis spre a fi cumpărat până la data efectuării procesului verbal de primire, clienții plătind penalitatea de 10% din valoarea imobilului promis către ei spre cumpărare.

După întocmirea Contractului final de vânzare-cumpărare, tranzacția nu mai poate fi anulată.

Toate prevederile de mai sus respectă prevederile Codului Civil.

logo