Despre proiect - Hambar44

Fabuloft vă prezintă
HAMBAR

Datorită modului ȋn care casele au fost construite, materialelor folosite şi pompelor geotermice, locuitorii HAMBAR44 plătesc cu 90% mai puţin faţă de o factură normală de încălzire/răcire şi apă caldă.

Arhitectura caselor are la bază principiul de simplitate ȋn complexitate. Designul este unul contemporan, iar materialele folosite sunt naturale.

Soluțiile de ȋncălzire,răcire și apă caldă sunt de ultimă generație, fiecare locuință având propria pompă de caldură geotermică cu zero emisii de carbon.

Puncte forte

Pădure
Curent electric
Apă și canal de la rețea
Stație autobuz 470 lângă ansamblu
Drum asfaltat
Piscină exterioară
Loc de joacă
Community hub
3 locuri de parcare/casă
Instalație încărcare auto

Investiție pentru mai mult de o viață.

Mai mult decât o simplă comunitate, HAMBAR44 reprezintă o adevarată familie. Un spaţiu cald şi primitor ce îţi oferă, încă de la primii paşi făcuţi în curtea noastră, emoţia unui loc în care te poţi simţi liber, în siguranţă şi în armonie cu natura.

Layout

Design nordic

Cele 12 case din HAMBAR au la bază un design scandinav. Arhitecții au folosit spațiul eficient și au compartimentat astfel încât nu îți va lipsi nimic.

PARTER
32mp living şi dining generoase, 15mp bucătărie, hol spaţios şi baie cu duş, cu acces la o grădină de 120mp

ETAJ
Dormitor matrimonial cu dressing şi baie proprie, 2 dormitoare plus o baie dotată cu cadă

 

Gazonul și terasa sunt la același nivel cu parchetul din locuință și comunică printr-o suprafață vitrată de 8 mp, astfel că vei avea, practic, un living exterior ȋn prelungirea celui interior. Locuințele au un design bioclimatic, iar așezarea lor ȋn plan respectă orientarea ȋn funcție de punctele cardinale. Drept urmare, ȋn perioada rece, se captează cât mai multă energie solară prin intermediul suprafețelor vitrate foarte mari.

Etajul respectă și el standardul de eficiență, cele trei dormitoare având pereții pregătiți pentru spații de depozitare separate, pentru a nu te simți ȋnghesuit.

Bineȋnțeles, fiecare casă are atât propriile locuri de parcare cu instalație pentru ȋncărcarea mașinilor electrice, cât și unele pentru vizitatori.

Timeline

Te ținem la curent cu tot procesul

Iulie, 2021

Start construcție 🏗️

Octombrie, 2022

Finalizare faza 1 🏡

Iulie, 2023

Finalizare faza 2 🏘️

Cum ajung?

Str. Prelungirea Colentina 44, Mogoșoaia, jud. Ilfov

Metrou: M4 – Străulești
Tren: R 8121
Autobuz: 436, 470
De ce să trăiesc ȋn HAMBAR?

În HAMBAR, te bucuri atât de beneficiile din nordul Bucureştiului, cât şi de liniştea din afara lui. 10 minute până la gara de Nord cu trenul – eşti aproape de oraş, dar, în acelaşi timp, chiar lângă pădurea Moţoc şi foarte aproape de parcul Mogoşoaia.

Cât de sigură este o casă din HAMBAR?

Designul, funcţionalitatea, construcţia caselor, toate respectă cele mai noi standarde europene de proiectare a clădirilor rezidenţiale, din cărămidă şi beton.

Cum arată casa viitorului?

Casele noastre sunt aliniate trendurilor arhitecturale internaţionale – o interpretare modernă a locuinţelor tradiţionale, simple, cu zero poluare, cu costuri minine de îngrijire şi întreţinere în timp.

Ce ȋnseamnă un trai sustenabil?

Înseamnă, în primul rând, respect pentru mediul înconjurător. În HAMBAR, ai la dispoziţie toate facilităţile unei vieţi moderne, dar nu poluezi natura. Asigurăm reciclarea şi consumul responsabil.

Voi plăti mai mult la facturi?

Din contră. Datorită modului în care casele au fost izolate, a materialelor folosite şi a pompelor de căldură geotermice, vei plăti cu pânâ la 90% mai puţin faţă de o factură normală de încălzire/ răcire si apă caldă.

Voi avea la fel de mult confort?

Vei avea mai mult confort decât oriunde altundeva. Casele sunt perfect izolate, iar soluţiile de încălzire/răcire asigură distribuţia uniformă a căldurii/aerului rece, în fiecare încăpere, din podea şi până în tavan.

logo