Comunitate - Hambar44

Live smart

Comunitatea Hambar

HAMBAR44 este pentru oameni ca mine și ca tine, prieteni cu mediul ȋnconjurător, oameni care vor să trăiască aproape de natură, ȋntr-o comunitate care le ȋmpărtășește viziunea unui viitor sustenabil.

Un proiect unic ȋn România, HAMBAR44 le oferă locuitorilor cele mai moderne condiții, dar, ȋn același timp, liniște și intimitate.

12
vile
Viziune

Suntem responsabili de moștenirea pe care o lăsăm generațiilor următoare, așa că alegem să trăim green, ȋn armonie cu natura.

Concept

Studiile arată că ȋn comunitățile mici se nasc relațiile cele mai strânse cu vecinii. Suntem ființe sociale, și preferăm să fim solidari, nu solitari.

Green

Punem preț pe estetic, dar și pe funcțional. Ne place confortul și să ne simțim bine ȋn căminul nostru, ȋn fiecare părticică a lui, indiferent de anotimp.

Giving back

Green is the new black

Ne luăm atât de multe din mediul care ne ȋnconjurător, ȋncât ar fi păcat să uităm să și dăm ȋnapoi.

Ȋn HAMBAR44, am ales să folosim doar resurse regenerabile, care nu poluează. Construim un cartier verde, la propriu și la figurat, 100% sustenabil, iar pentru a avea o amprentă negativă de carbon folosim pompele de căldură.

  • Casă pasivă cu pompă de căldură in Mogosoaia
Casă smart

Tehnologii de ultimă generaţie, design funcţional, prize de încărcare pentru maşini electrice – sunt doar câteva dintre elementele smart ale locuinţelor din HAMBAR44.

Standard de izolare termică

Un standard superior al izolaţiei, care vă asigură un climat confortabil, fără diferenţe de temperatură între camera sau în interiorul lor, în fiecare anotimp. Cu toate acestea, datorită tehnologiei avansate, consumul de energie este minim, redus cu până la 90%.

Finisaje de calitate înaltă

Împreună cu arhitecții și designerii Hambar44, am ales pentru tine cele mai calitative și în trend materiale de finisare. Tot ce trebuie să faci tu este să îți faci planul de mobilare.

Piscină

Credeai că am glumit atunci când am spus că ȋn HAMBAR44 nu ȋți va lipsi nimic? Ei bine, nu. Avem chiar și o piscină, exclusiv pentru membrii comunității.

Community hub

Lângă piscină, am construit o căsuţă modernă, contemporană, în care poţi socializa cu vecinul sau în care te poţi retrage să lucrezi în linişte, în zilele de work from home, atunci când la tine este zgomot şi agitaţie.

Loc de recreere

Ne-am gândit, bineînţeles, şi la cei mici ce au un spatiu dedicat. În plus, au acces total la aleea închisă, de peste 140 de metri, din complex..

Noua ta casă te așteaptă.
Începe cu o vizită.

logo