Hambar44, proiectul rezidențial ce folosește 100% energie regenerabilă, cu cea mai bună eficiență energetică din piață la ora actuală, își deschide showroom-ul pentru tine sâmbătă, 25 Februarie. Vei putea înțelege ce reprezintă cu adevărat un trai sustenabil, simțind pe pielea ta experiența unei case izolate la standardul unei case pasive.

Împărtășim cu voi bucuria mobilării primului showroom și dedicăm o zi în care să povestim și să facem împreună un tur complet al casei Hambar44 dar și al complexului.

Hambar44 este format din 12 vile, construite la standar pasiv și cu un concept arhitectural nou în piața imobiliară românească. Având un design cu influențe nordice, oferim locatarilor simplitate și eficiența spațiului de locuit, în plus am construit doar din materiale 100% naturale, cu nivel de poluare 0.

Cui i se adresează?

Fie că ești în căutarea unei noi locuințe sau doar faci un research în domeniu, te așteptăm cu mic cu mare să îți povestim despre tehnologiile folosite și despre alinierea la noile trenduri arhitecturale.