Cum arată o locuință sustenabilă sau cum să ai 90% reducere la întreținere în 2023 ♻️

Sâmbătă, 25 Martie, îți prezentăm toate detaliile din spatele construcției inovative Hambar44, povestim despre cum am atins standardul de casă pasivă dar și despre cum am format o comunitate cu valori comune precum grija pentru mediu, respectul pentru calitatea propriei vieți și pentru societate.

Hambar44 – proiectul rezidențial ce folosește 100% energie regenerabilă, cu cea mai bună eficiență energetică din piață la ora actuală, își deschide showroom-ul pentru tine a 2a oară anul acesta, sâmbătă 25 Martie. Vei putea înțelege ce reprezintă cu adevărat un trai sustenabil, simțind pe pielea ta experiența unei case izolate la standardul unei case pasive.

Hambar44 este format din 12 vile, construite la standar pasiv și cu un concept arhitectural nou în piața imobiliară românească. Având un design cu influențe nordice, oferim locatarilor simplitate și eficiența spațiului de locuit, în plus am construit doar din materiale 100% naturale, cu nivel de poluare 0.

Cui i se adresează?

De la cei care își doresc o locuință nouă până la cei care vor doar să se informeze cu privire la ce se mai dezvoltă pe piața imobiliară din România, cu mic cu mare, ușa casei noastre este deschisă pentru toată lumea👋.