Hambar44 este un concept redesigned living, ceea ce înseamnă că nu ne limităm la o simplă casă ci am creat o locuință cu un design unic și o arhitectură modernă, ce folosește 100% energie verde cu ajutorul pompelor de căldură sol-apă fabricate in Suedia.

Pentru că suntem în era tehnologiei, am ales exclusiv pentru clienții noștri tehnologie de ultimă generație care poate fi controlată de la distanță, în deplină siguranță, iar aici vorbim despre:

*pompele de caldura geotermice care vin cu extraoptiunea conectării la o aplicație special concepută pentru telefon – din acea aplicație poți seta temperatura din locuință, poti da drumul racirii prin venticonvector, poti seta câtă apă caldă să facă pompa ta de căldură, și, evident, poți verifica statusul de funcționare al acesteia

* recomandăm clienților noștri utilizarea aplicației Google Home și conectarea tuturor dispozitivelor din locuință astfel încât să aibă acces rapid la utilizarea și setarea acestora – această categorie rămâne cu titlu de recomandare pentru că am realizat că există și clienți ce nu își doresc conectarea exclusivă și nu dorim constrângerea acestora.

SIGURANŢĂ DIGITALĂ – Tehnologii Smart – de ultimă generaţie, prize de încărcare pentru maşini electrice, fibră optică și cablu dedicat internet/Tv in fiecare cameră, pregătire pentru monitorizarea video din complex.

Arhitectura caselor are la bază principiul de simplitate ȋn complexitate. Designul este unul contemporan, modern și cu influențe nordice, iar materialele folosite sunt naturale și de înaltă calitate.

Cele 12 vile sunt aliniate ultimelor tendințe arhitecturale având un design unic, arhitectură modernă, bazate pe cea mai bună calitate și cel mai dur material, precum lemnul LunaWood, metalul și betonul, toate pentru cea mai bună rezistență în timp dar și pentru un aspect modern, exclusivist și impecabil.

Pentru că ne-am dorit un design complet diferit pentru fațada caselor, am optat pentru Oy Lunawood Ltd Thermowood – este un material remarcabil pentru fațade datorită stabilității dimensionale remarcabile, rezistenței la intemperii, durabilității și aspectului frumos. Lunawood nu necesită tratament de suprafață, chiar și în cel mai dificil climat, ceea ce îl face o alegere cu adevărat durabilă pe tot parcursul ciclului său de viață. Placările și șipcile Lunawood au un frumos ton uniform de maro, care în timp, devin un frumos gri argintiu datorită expunerii la lumina UV.

 

La interior, am ales să păstrăm un aspect modern și în același timp brut/industrial, cu influente ale stilului soft loft – am păstrat tavanul parterului din beton în combinație cu plăci cât mai mari de parchet și ceramică. Finisajele folosite vin în culori neutre și într-o paletă ce ne duce cu gândul la elemente din natură precum piatra, lemnul.

Datorită modului ȋn care casele au fost construite, a materialelor folosite şi pompelor de căldură geotermice sol-apă, locuitorii HAMBAR44 plătesc cu 90% mai puţin faţă de o factură normală de încălzire/răcire şi apă caldă.

De ce?

Soluțiile de ȋncălzire,răcire și apă caldă sunt de ultimă generație, fiecare locuință având propria pompă de caldură geotermică sol-apă cu zero emisii de carbon.

Casă pasivă cu pompă de căldură in Mogosoaia

Pentru că vorbim de o casa verde, la standard “pasiv”, am ales să utilizăm pentru încălzirea locuinței și producerea apei calde pompele de căldură geotermice sol apă, iar răcirea se face tot cu ajutorul pompelor de căldură instalate, prin ventiloconvector. Aerul rece obținut este mult mai sănătos pentru că acesta are o umiditate constantă ideală de aproximativ 50%, comparativ cu aerul condiționat unde aceasta este 0%.

Pentru că nu facem la întamplare lucrurile, inginerii au urmărit ca randamentul pompelor de căldură să fie cât mai mare, pompa corect dimensionată la necesarul maxim de încălzire, iar pentru ca pierderile de căldură să fie minime am supradimensionat materialele termoizolante conform recomandarilor inginerești.

♻️Pompă de caldură fabricată în Suedia sol-apă pentru încălzire/răcire + apă caldă locuinţă, ce protejează mediul înconjurător, 100% ecofriendly

♻️Eliminarea punţilor termice constructive folosind 20cm de polistiren EPS150 şi 15cm spumă poliuretanică cu celulă închisă plus un acoperiş izolat cu 30cm de vată

♻️Încălzire prin pardoseală şi sistem de ventilaţie, plus răcire prin ventiloconvector, ambele fiind fabricate in Italia

♻️Geamuri cu montaj special pe bride pentru protecţie termică -Salamander Window & Door SystemsBluEvolution 92, şi uşă de acces special creată acreditata Passive house

♻️Acoperiş ventilat şi fără grija condensului – covor de ventilaţie Delta trela & tabla Novatik Romania

♻️Faţadă ventilată, unică – pin nordic tratat special ce nu necesită îngrijire în timp Thermowood Oy Lunawood Ltd Finlanda

♻️Fiecare casă este individual, are pereţi dubli, plus extra izolaţie fonică Blocktec70 – 7kg/mp – DetailsMedia

Vei avea mai mult confort decât oriunde altundeva. Casele sunt perfect izolate, iar soluţiile de încălzire/răcire asigură distribuţia uniformă a căldurii/aerului rece, în fiecare încăpere, din podea şi până în tavan.

Mai mult decât vecini, locuitorii HAMBAR44 formează o comunitate în care valorile comune precum stilul de viaţă sustenabil şi dragostea pentru natură sunt liantul perfect pentru dezvoltarea unor legături strânse, de lungă durată.

HAMBAR44 le oferă locuitorilor cele mai moderne condiţii, dar, în acelaşi timp, linişte şi intimitate, accesul în complex fiind posibil cu ajutorul telefonului mobil. Pentru că ne dorim un mediu echilibrat, sensul de circuație al mașinilor din incinta complexului va fi cu sens unic reușind astfel să evităm întoarcerile și aglomerarea sensului de mers, ansamblul fiind marginit de 2 străzi principale. În plus, pentru aleile și drumul principal din complex, am ales constructia acestora cu pavele deoarece necesită îngrijire minimă în timp, pe timpul verii temperatura degajată fiind redusă cu până la 50% în comparație cu bitumul/beton, nu degajă miros atunci când afară temperaturile ating pragul critic, iar pe timpul iernii nu suferă modificări și nici nu necesită grijă în plus. Fiecare casă din Hambar44 vine la pachet 3 locuri de parcare, dotate cu priză pentru ȋncărcarea mașinilor electrice. În plus, vizitatorii au locuri de parcare special destinate.

 

Hambar44 este un ansamblu de case verzi situat în Mogoșoaia, amplasat la 5 minute de centrul acestei localități și de centrele comerciale principale din zonă. De asemenea, Hambar44 este vecin cu pădurea Motoc amplasată la nici 100 de metri, iar in aproximativ 10 minute de mers pe jos poți ajunge direct la Palatul Mogoșoaia sau poți face chiar o plimbare pe lac.

În HAMBAR, te bucuri atât de beneficiile din nordul Bucureştiului, cât şi de liniştea din afara lui. Pe lângă drumurile publice complet asfaltate și transportul în comun cu autobuzul care face legătura între capitală și Mogoșoaia/Buftea, în Mogoșoaia are stație trenul care circulă între gara de Nord și Aeroportul Otopeni – în doar 12 minute poți ajunge în mijlocul Bucureștiului unde ai la dispoziție metroul direct din Gara de nord sau mijloace STB. În plus, în terminalul metroului de la Străulesti din apropiere precum și în gara Mogoșoaia sunt amenajate parcări pentru mașini unde parchezi liniștit și în siguranță, pleci în București iar când revii ai mașina la dispoziție. Pe lângă parcarea pentru mașini, cei care utilizează trenul ca mijloc de transport în comun, au la dispoziție și un loc special amenajat pentru parcarea bicicletelor. Prețul unui bilet de tren este de doar 5 lei iar plata se poate face cu cardul direct în tren sau la una dintre persoanele autorizate.

În plus, fiecare proprietar are acces în incinta complexului la:

PISCINĂ

Timpul petrecut acasă este valoros iar când adăugăm în discuție și o piscină atunci devine fun, mai ales în zilele toride de vară. Exclusiv pentru membrii comunităţii, am construit o piscină dedicată relaxării și socializării.

LOC DE RECREERE

Ne-am gândit, bineînţeles, şi la cei mici pentru care am păstrat au un spatiu dedicat jocurilor. În plus, au acces total la aleea închisă, de peste 140 de metri, din complex.

COMMUNITY HUB

Lângă piscină, am construit o căsuţă modernă, contemporană, în care locatarii pot socializa cu vecinul sau se pot retrage să lucreze în linişte, în zilele de work from home, atunci când acasă este zgomot şi agitaţie.

 

Alege să trăiești verde în locul unde viața urbană întalnește natura!